• Kérastase

  Kérastases produkter moderna och består av avancerade och närande ingredienser. Produkterna tar hand om hårets naturliga skönhet.
 • Med kunden i fokus

  Mellan behandlingarna är det viktigt att Du tar hand om håret på bästa sätt. Vårt koncepttänkande är att kunna erbjuda samma professionella produkter i vår shop som vi använder under behandlingarna. I samband med Ditt besök här ger vår personal råd och tips till Dig om vilka produkter som passar just Ditt hår bäst.
   
  Vi vill att Du ska känna Dig nöjd och känna förtroende för oss. Det bästa betyg Du kan ge oss som kund att fortsätta att komma tillbaka och låta oss ta hand om Dig och tillgodose Dina önskemål.
   
  Varmt välkommen till Mohair!
 • Med kunden i fokus2

Vi på Mohair arbetar bara med speciellt utvalda produkter. Att använda bra kvalitetsprodukter är A och O för att ditt hår ska må som allra bäst. Idag är utbudet av hårdprodukter stort på marknaden och många salonger erbjuder i princip samma märken. För att verkligen kunna ge Dig produkter med kvalitet har vi på Mohair noga valt ut vilka märken vi arbetar med.
 
Vi vet vad Du som kund söker ­ – och behöver – i form av professionella produkter. I vår shop hittar Du vårt utbud. Vi erbjuder vad vi anser är branschens bästa märken, noga utvalda av vår erfarna personal. Vi kan rekommendera vad som passar just Dig.